Dia D

– Dia D 2019 –

.

Sant Andreu és de Premi!

.

Vine utilitzant l’app de MUV aquest dissabte 5 d’octubre al Dia del Comerç al Carrer de Sant Andreu i visita’ns a la carpa de MUV.

Fins a finalitzar existències et podràs endur una bossa, gràcies a l’Associació Comercial Eix Sant Andreu, per fer sostenibles les teves compres diàries en el comerç local. Durant tot el dia organitzarem senzilles activitats i et demanarem la teva opinió sobre MUV, sobre la mobilitat a St Andreu i a Barcelona i com fer-la més sostenible.

Juntament amb els següents comerços,  i a través de l’app de MUV, en els últims mesos hem organitzat uns Entrenaments Especials gràcies als quals la ciutadania que ha participat ha pogut gaudir de premis,  descomptes i promocions. Si ets un comerç, negoci o organització i vols participar i promocionar-te gratuïtament a través dels diferents canals de la nostra plataforma digital, posa’t en contacte amb nosaltres a través de barcelona.muv2020@i2cat.net

 

– Dia D 2018 –

 

La versió beta de l‘aplicació MUV la teniu disponible per a la seva descàrrega des del 21 de setembre de 2018, tot el que has de fer és començar a jugar. I així ho farem amb MUV el Dia D.

El Dia D (Download Day o Dia de Descàrrega) és un esdeveniment en el barri de Sant Andreu i es celebrarà el dissabte dia 6 d’octubre de 2018 conjuntament amb el Dia del Comerç al Carrer durant tot el dia. Podras trobar el nostre centre d’activitats a la Plaça de Can Fabra, on els nostres voluntaris estaran encantats de donar-vos informació sobre la iniciativa i el suport per baixar l’aplicació, alhora que podreu participar en diverses activitats que organitzarem i que hem dissenyat per iniciar el primer repte per a MUVers i la mobilitat sostenible.

Els ciutadans que participin en les diferents activitats que es realitzaran durant tot el dia podran guanyar butlletes per participar en el sorteig que s’organitzarà perque pogueu guanyar premis i promocions que han proporcionat alguns dels comerciants locals en el seu suport al projecte i a la mobilitat sostenible.

El sorteig dels premis i promocions es realitzarà el mateix dia 6 de setembre de 2018 a les 20:00 hores a la Plaça de Can Fabra a l’espai reservat per MUV dins del dia del Comerç al Carrer de Sant Andreu.

Podreu venir a l’entrega dels premis i promocions el dia 18 d’octubre de 2018  a les 20:00 hores a la biblioteca Ignasi Iglésias de Can fabra. També podreu participar a la sessió de co-creació (prèvia inscripcioó a Eventbrite) que realitzarem de 17:00 a 19:45 el mateix dia. Estigueu atents a les novetats i segui-nos a les xarxes socials @MUV2020 #MUV2020

També es recompensarà amb un premi especial en el nostre primer repte a qui s’hagi entrenat amb més força i obtingui més punts entre el 6 i el 12 d’octubre. Si finament ets el guanyador del repte entre el 6 i el 12 d’octubre, l’ultm dia abans de mitjanit fes un ScreenShot i posteriorment posat en contacta amb nosaltres a través del correu barcelona.muv2020@i2cat.net.

RESULTATS DEL SORTEIG

Aquí podeu trobar les butlletes agraciades del sorteig realitzat el passat dissabte 6 d’octubre de 2018 a la Plaça de Can Fabra de Sant Andreu en la celebració del “Dia D“.

I EL GUANYADOR DEL PREMI ESPECIAL PER SER EL MUVer AMB EL MILLOR COMPORTAMENT SOSTENIBLE ENTRE EL 6 I EL 12 D’OCTUBRE ES:

GRÀCIES PER PARTICIPAR I PER CONVERTIR-TE EN MUVer! AIXÓ NOMÉS ÉS EL PRINCIPI, CONTINUA AMB NOSALTRES!

 

Podreu venir a l’entrega dels premis i promocions el dia 18 d’octubre  a les 20:00 hores a la biblioteca Ignasi Iglésias de Can fabra. També podreu participar a la sessió de co-creació (prèvia inscripció a Eventbrite) que realitzarem de 17:00 a 20:00 el mateix dia. Estigueu atents a les novetats i segui-nos a les xarxes socials @BarcelonaMuv @MUV2020 #MUV2020

A partir del dia 19 d’octubre del 2018 per la tarda podeu passar a buscar els VALS de les butlletes premiades per la 2a Planta de la Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra.

Les butlletes del sorteig del dia 6 caducarán el dia 18 de Novembre

 

PREMIS I PROMOCIONS DELS COL-LABORADORS

 

 • ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS SANT ANDREU NORD

 

 • PAS A PAS

  Dos vals del 50% de descompte en la primera quota de curs mensual en Zumba, Zumba Gold, Ioga, stretching, Gimnàstica Correctiva o Burlesque.

 • CARNICERIA & XARCUTERIA TONI-MARC

  2 Vals de 19’90€ cadascun. No acumulables.

 • DOBLE A MODA HOME

  10 vals de 10% de descompte cadascun. No acumulables.

 

 • 9PICARDIA

  10 vals de 10% descompte i un obsequi sorpresa per cadascun

 • EL RACÓ DE LA CRISTINA

  1 val del 50% de descompte en el primera mensualitat per un curs de dansa adult o infantil. 1 val del 20% de descompte en un curs iniciació als bols tibetans. Descompte en sessió individual de sonoteràpia (bols tibetans).

 • LOVELY KIDS BARCELONA

  Un val per valor de 20€ per bescanviar en productes Lovely Kids

 

 • FORN TRINITAT

  Un tortell de nata a qualsevol dels seus establiments

 

 

 • ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS ONZE DE SETEMBRE

 

 • CAL FRUITÒS. Rambla Onze de Setembre

  Un val per una panera de fruita

 • FORN PASTISSERIA DEL PASSEIG

  Un val per un pastís especial del dia

 • TINTORERIA NET I POLIT

  Dos vals amb un 50% de descompte per peces que no siguin de pell

 

 • INSIGPOL

  Quatre gorres Navy Seal brodades

 • NOMAR JOYERIA

  Un val de 10% de descompte per una compra durant Octubre

 • CAFE CON RON

  Un val per un tast de Tapes per a dues persones

 

 • MESÓN ANTOXO

  Un val per un menú

 

 

 • EIX COMERCIAL DE SANT ANDREU

  Cinc vals de compra per un valor de 20€ cadascun a bescanviar al comerç associat

 

 • CLUB NATACIÓ SANT ANDREU

  Quatre packs que contindran: Porta-documents, gorra, clauer, ampolla, casquet de bany i bloc amb tiquets per fer classes dirigides de fitness, aquagim i entrenador personal. Dos dels packs tindran un bloc de tiquets de 2 sessions entrenament personal, 2 aquagim i 2 fitness. Els altres dos packs tindran un bloc de tiquets de 4 sessions activitats dirigides de fitness al migdia.